Rishøj Idrætscenter har to skønne mødelokaler, der kan danne rammen om dit møde.

Lokalerne kan rumme fra 0-33 personer, og kan derfor imødekommen ethvert behov, I måtte have for at kunne holde jeres møde hos os; uanset om det er det intime møde med få deltagere, eller det store firmamøde med ca. 30 personer.

Er I mere end 30 personer? Så hop ind forbi vores "Konference" fane, her på hjemmesiden, der kan du finde flere informationer. Vi har nemlig også plads til møder og konferencer på helt op til 770 personer (Klik Her).

Vi er centralt placeret på Sjælland, i Køge Nord, hvor vores hus er let tilgængeligt både i bil eller med offentlig transport. Rishøj er det ideale sted da, uanset hvor i landet I kommer fra, er vi nemme at finde og komme frem til. Vi ligger få kilometer fra en motorvejsafkørsel, og ligeledes er vi placeret meget få kilometre fra Ølby Station.

Har I krav til bord og stole opstilling? Skal I bruge projektor? Whiteboard? Flip Chart? Forplejning?

Uanset, om I har behov for en detaljeret mødeopsætning med forplejning og materialer, eller om I bare skal bruge et tomt lokale; så kan vi klare det for jer. Skal stolene stilles i Hestesko, Biograf, langbord, sildeben eller noget helt andet? Vi har masser af ideer og forslag, hvis du selv skulle være i tvivl.

Skal I bruge materialer? Hos os kan I tilkøbe mødepakker, der indeholder materialer såsom kuglepind, notepapir, post-its, osv.

Er der noget I mangler, der ikke er inkluderet i mødepakken? Sig det ved bookingen, og vi undersøger mulighederne for at skaffe det til jer.

Vi er her for jeres skyld...

Giv os jeres detaljer, ønsker og behov ved bookingen

Så sørger vi for, at alt står klar til jer ved ankomst.

Billedet er lånt af hotelphonix.dk

Hvad koster det at afholde dit møde hos os? Jamen, det kommer jo helt an på dine behov...

Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

på et skræddersyet møde til dig.